Kundeservice +45 50569763 | info@nielsenoutdoor.eu

FSW-serie

Høj tyveri- og hærværkssikret bålplads med svingbar grillrist i kraftig varmebestandig stål. Svinggrillen er handicapvenlig for kørestolsbrugere og særdeles velegnet til offentlige steder. Ø81 og 61 cm.
Varenummer: FSW-30/24/PA

Lagerstatus: På lager

kr 9.981,25

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

FSW-serie

 

Praktisk og handikapvenlig svinggrill med bålplads og grillrist i kraftigt stål der er perfekt til haven såvel som det offentlige rum.

Bålstedet er udstyret med en integreret svingbar grillrist som kan drejes 180 grader. Dette gør det let at rense ildstedet.

 

Bålpladsen har ingen aftagelige dele og er derfor tyveri- og vandalsikret. Risten er fremstillet af 13 mm massiv rundjern. Selve bålringen er fremstillet af stål og toppen er rundet for stabilitet, sikkerhed og finish.

 

Bålstedet er desuden meget anvendeligt for kørestolsbrugere på grund af den høje kant som giver let adgang. Bålringen fyldes to tredjedele op med sand så bålet kommer op i højde. Den fastgøres til underlaget med tre forankringsankre som følger med.

 

Der kan tilkøbes galvaniseret låg til afdækning af bålpladsen, risteskraber med wire samt anlæggerhylde til krydderier og grillværktøj. Herved får man et komplet bålkøkken i høj kvalitet.

 

Perfekt til parker, institutioner, boligforeninger, campingpladser og lystbådhavne.

 

Bålpladsen måler ø81x61 cm og grillristen er 49x38 cm.