Kundeservice +45 50569763 | info@nielsenoutdoor.eu

Materialer

Alle vores produkter er udviklet, så de er modstandsdygtige overfor skiftende vejrforhold. Samtidig anvendes kun materialer, der kræver et minimum af vedligeholdelse.

Nedenfor er en nærmere beskrivelse af de anvendte materialer.

Stål
NielsenOutdoor benytter kraftig stål, der sikrer, at brugeren får et solidt produkt, der har lang levetid med et minimum af vedligeholdelse.

CORTEN stål
Visse produkter tilbydes i Corten, blandt andet bålfade. Corten er en rusttræg og vejrbestandig ståltype, som oprindeligt blev udviklet til at skabe en rustik rust-lignende overflade. Når corten udsættes for vind og vejr, dannes et hurtigt rustlag, som nedsætter gennemtæringen med helt op til 8 gange i forhold til blødt stål.

Rustfrit stål
NielsenOutdoor benytter rustfrit stål af typen EN DIN 1.4301 (AISI 304), der er beregnet til almindeligt miljø udendørs- og indendørs.
Slebne overflader kan rengøres med et almindeligt rengøringsmiddel efter behov.

Lakeret overflade
Bålfade, bålpladser og bålgrille sandblæses inden pulverlakering med varmebestandig maling. Der skal særskilt gøres opmærksom på, at malingen på grill og bålsteder, som følge af brug over tid, vil brænde af/skalle af og på sigt vil der opstå rust på overfladen. Dette betragtes som almindelig slitage.

I forbindelse med transport af bålprodukter kan der opstå slidmærker på varens maling. Disse slidskader er uden betydning for produktets funktionalitet og betragtes som almindelig slitage.

Produkter, der er pulverlakeret, kan vaskes med et almindeligt rengøringsmiddel efter behov.

Skruer/bolte
Alle bolte og skruer er af rustfrit stål(A2).
Der er ingen vedligeholdelse udover efterspænding efter behov.

Træ
Det anbefales at overfladebehandle alt træ med træbeskyttelsesmiddel minimum 1 gang årligt på grund af forbedret udseende og holdbarhed.