Kundeservice +45 50569763 | info@nielsenoutdoor.eu

Fire-Pit 600 - rå m. rist

Fire Pit 600 med arm og rund rist er helt ideel når der skal laves spændende mad over bål i børnehøjde - utrolig populær blandt børnefamilier - et stabilt og sikkert bålfad - når der skal hygges med børnene eller naturligvis dine venner.
Varenummer: 200-10294

Lagerstatus: På lager

kr 3.995

Beskrivelse

Detaljer

Går under betegnelsen 'bålgrill', da det er let at forvandlet bålfadet til en grill og omvendt. Dette tilbyder mange anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænser.

 

Fire-Pit er perfekt til at skabe hygge på terrassen eller i haven. Saml familie og venner omkring enten grillen eller bålfadet hvor børnene kan riste skumfiduser over de varme gløder.

 

Dette unikke stationære eller flytbare bålsted består af et kraftigt bålfad i 4 mm ubehandlet stål og har tre solide ben som sikre stabilitet. Med tiden får det ubehandlede stål et rustikt og dekorativt udseende. 

Fadet er udstyret med bundhul til tømning af aske, som under brug er dækket af et praktisk rustfrit dæksel. 

Bålgrillen har desuden en svingbar bålarm med wire i rustfrit stål som kan drejes til siden indtil bålet er forvandlet til gløder og velegnet til at grille over. Bålarmen kan også løftes af.

Derudover består sættet også af en rund forkromet bål- og grillrist. Det er muligt at regulere højden på risten ved hjælp af et enkelt simpelt håndtag på ophængswiren. Dette gør det let at styre varmen på grillen.

 Det er også muligt at tilføje et rotisserie.

 

Som alt øvrigt grilludstyr leveres bålpladsen i flot emballage.