Kundeservice +45 50569763 | info@nielsenoutdoor.eu

Fire-Pit 800 - m. rustfri rist

Fire Pit 800 med arm og rund rist er helt ideel når der skal laves spændende mad over bål i børnehøjde - utrolig populær blandt børnefamilier - et stabilt og sikkert bålfad - når der skal hygges med børnene eller naturligvis dine venner.
Varenummer: 200-10295-1-83

Lagerstatus: På lager

kr 6.495

Beskrivelse

Detaljer

Går under betegnelsen 'bålgrill', da det er let at forvandlet bålfadet til en grill og omvendt. Dette tilbyder mange anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænser.

 

Fire-Pit er perfekt til at skabe hygge på terrassen eller i haven. Saml familie og venner omkring enten grillen eller bålfadet hvor børnene kan riste skumfiduser over de varme gløder.

 

Dette unikke stationære eller flytbare bålsted består af et kraftigt bålfad i 4 mm stål og har tre solide ben som sikre stabilitet. Bålfadet og benene er sandblæst og pulverlakeret med varmebestandig maling. Dette giver både et flot udseende og forlænger levetiden.

Fadet er udstyret med bundhul til tømning af aske, som under brug er dækket af et praktisk rustfrit dæksel. 

Bålgrillen har desuden en svingbar bålarm med wire i rustfrit stål som kan drejes til siden indtil bålet er forvandlet til gløder og velegnet til at grille over. Bålarmen kan også løftes af.

Derudover består sættet også af en rund bål- og grillrist i rustfri stål. 

 Det er også muligt at tilføje et rotisserie.

 

Som alt øvrigt grilludstyr leveres bålpladsen i flot emballage.