Kundeservice +45 50569763 | info@nielsenoutdoor.eu

Jordspyd med arm og rustfri vikingepande

Campfiresæt med vikingepande.


Solid transportabel bål- og grillarm med rustfri vikingpande til bålstedet. Jordspyd og arm er også udført i rustfrit stål. Dette flotte og praktiske sæt kan både bruges derhjemme eller på turen i det fri.


Holdbar kvalitet og høj funktionalitet.

Varenummer: 200-10454-1

Lagerstatus: På lager

kr 3.495

Beskrivelse

Detaljer

Robust transportabel bål- og grillarm med Rustfri Ø600 mm vikingpande til bålpladsen.

 

Transformer dit bålsted eller bålfadet til et skønt udekøkken som familien kan samles om på kølige morgener og lune sommeraftener. 

Bål- og grillsættet kan bruges i haven, på terrassen eller tages med til stranden, i skoven, på jagt- og fisketur eller campingferien. Mulighederne er uendelige.

 

Dette sæt består af jordspyd, svingbar bålarm, wire samt en rustfri Ø600 mm vikingpande.

 

Bålarmen kan drejes til siden indtil bålet er forvandlet til gløder og velegnet til at lave mad over. Det er desuden muligt at regulere højden på vikingpanden ved hjælp af et enkelt og simpelt håndtag på ophængswiren, hvilket gør det let at styre varmen på panden. Selve bålarmen kan også løftes af så kun jordspyddet sidder tilbage i jorden.

 

Det er muligt at tilkøbe grillrist som er perfekt til at grille aftensmaden, eller en wok til paella eller sammenkogte retter. Vikingpanden kan også fås i kraftig almindeligt stål.